skipToContentskipToFooter

Wat wordt jouw laadstrategie voor een elektrisch wagenpark? Op de bedrijfslocatie, onderweg of thuis?

Hoe kan ik het beste mijn wagenpark opladen? Kan ik op mijn bedrijventerrein faciliteiten hiervoor inrichten? Past elektra wel bij mijn organisatie, of moet ik wachten op bijvoorbeeld waterstof? Kan ik wel efficiënt elektrisch rijden als mijn wagens de grens over moeten? Is er eigenlijk nog voldoende laadcapaciteit in mijn regio? En welke kosten staan mij te wachten?

De komende jaren staan in het teken van de transitie naar een duurzaam wagenpark. Dit geldt zowel voor je bestelauto of een volledige vloot aan vrachtauto’s. Deze nieuwe uitdaging brengt veel bedrijven op onbekend terrein. De elektrische laadinfrastructuur realiseren voor je bedrijf roept onvermijdelijk vragen op. En door de overdaad aan informatie op internet zie je door de bomen het bos niet meer. Of je vraag nu simpel is of complex, onze ledenadviseurs zijn er om jou te helpen. Zo werken wij samen met het nationaal Kennisplatfom laadinfrastructuur en ElaadNL, het kennis- en innovatiecentrum dat zich bezighoudt met het slim en duurzaam opladen van elektrische voertuigen.

Grip op jouw situatie

Hoe je om gaat met elektrisch laden is sterk afhankelijk per bedrijf. Ben je een serviceorganisatie die gebruikt maak van bestelauto’s? Dan is onderweg laden misschien de beste optie. Heb je in de toekomst een wagenpark van elektrische of hybride vrachtauto’s? Dan is de laadinfrastructuur op je bedrijfslocatie belangrijker. Er zijn veel varianten denkbaar hoe de transitie en functie van een elektrisch wagenpark bij jouw bedrijf zich ontwikkeld. Daarom is voor veel bedrijven een op maat gemaakte oplossing noodzakelijk. Wij beantwoorden graag je vragen hier over ook kunnen je uitgebreid advies voor jouw situatie.

Onze partners voor de praktijk

Om onze leden met deze transitie te helpen werken wij nauw samen met bp en DKV Mobility. Naast kennis en informatie rondom elektrisch laden, bieden beiden partijen een uitgebreid en kwalitatief hoogstaand (inter)nationaal netwerk met toegang tot laadstations en goede dienstverlening. Zo bieden zij ook innovatieve oplossingen voor op de bedrijfslocatie of om thuis of onderweg te laden. Zo realiseert bp onder de noemer 'BP-pulse' laadpleinen door heel Nederland. En via DKV Mobility heb je toegang tot minstens 60.000 oplaadpunten binnen Europa en Nederland.

Met deze twee partners heeft de elektrische toekomst van je wagenpark een positief vooruitzicht. En vanwege onze collectieve inkoopkracht profiteren leden ook nog van uiterst gunstige voorwaarden op elektrische laadoplossingen.

Maak gebruik van onze kennis

Wij hebben als taak onze leden te helpen de komende jaren de duurzame transformatie succesvol door te maken. We hebben jarenlange ervaring met de inrichting en advisering rondom wagenparken. Zo adviseren wij samen met onze partners leden hoe zij hun wagenpark optimaal elektrisch laten functioneren. Daarnaast informeren wij leden over de wet- en regelgeving en houden hen op de hoogte van actuele ontwikkelingen rondom elektrisch laden. Tot slot zijn wij dankzij onze partnerships in staat state-of-the-art oplossingen uit de markt te krijgen tegen de beste voorwaarden.

Vragen? Neem contact op met onze ledenadviseurs

Beschrijf jouw situatie aan onze ledenadviseurs. Afhankelijk van de complexiteit van de vraag brengen we je direct in contact met onze partners om samen te kijken naar de mogelijkheden van jouw bedrijf. Neem contact op via het onderstaande contactformulier.

Jouw voordelen

  • Ondersteuning in het vinden van een oplossing die bij jouw bedrijf past.
  • Maatwerk en inrichting bij grootverbruik of laadinfra op locatie.
  • Grip op je wagenpark door volledige service en ondersteunende tools van onze partners.
  • Tank- en laadpassen met de hoogste kortingen dankzij onze partnerships.

Adviesgesprek aanvragen

Wij helpen je verder met je vraagstukken over elektrisch laden.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste brandstofoplossing?

Jaimie en en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder

Jamie