skipToContentskipToFooter

workshop Letters of Credit

Verdiep je kennis over Letters of Credit (L/C's)

Een Letter of Credit (L/C) is in het internationale handelsverkeer het middel bij uitstek om de belangen van zowel de verkoper als van de koper op een evenwichtige wijze te regelen. Maar dan moet je wel weten hoe een L/C werkt. Tijdens deze interactieve workshop verdiep je je kennis van L/C's. Je leert te controleren op afwijkingen en op haalbaarheid van de uiterste leverdatum.

Deze workshop is geschikt voor exporteurs die verantwoordelijk zijn voor het controleren, beoordelen en afwikkelen van L/C’s of willen weten hoe de L/C procedure werkt. Aan het einde van de workshop ben je in staat om met de juiste kennis een L/C correct te beoordelen.

Tip: vraag SIB-subsidie aan

Voor deze opleiding is het mogelijk om SIB-subsidie te ontvangen. De aanvraag hiervoor moet je indienen voordat de opleiding start. Lees meer over deze subsidiemogelijkheden.

Duur:
1 dag
Alternatieven
Incompany:
Vraag vrijblijvend offerte aan voor een opleiding bij jou op locatie.
Prijs:
€ 645,00 ex. BTW
Ledenprijs:
€ 495,00 ex. BTW

Startdata & locaties

Hieronder vind je alle startdata en locaties voor deze opleiding.

Alle data

StartdatumLocatieStarttijdEindtijdRooster
29-10-2024Utrecht 9:3016:30Nog 8 plekken beschikbaarBekijk het rooster

Incompany & Maatwerk

Naast individuele opleidingen bieden we onze opleidingen ook aan als maatwerk binnen jouw bedrijf.

Met onze incompany opleidingen krijgt een groep medewerkers bij jou op locatie een opleiding. Hierdoor leert iedereen precies hetzelfde en is de opgedane kennis direct toepasbaar in de praktijk. Het effect in je organisatie is direct merkbaar. Dat effect zie je niet alleen terug in de productiviteit, maar zeker ook in de terugverdientijd van de opleiding.

Overige informatie

Hieronder vind je alle overige praktische informatie.

Waarom evofenedex?

Met ruim 80 jaar ervaring zijn wij dé opleider in logistiek en export.

  • Praktisch toepasbaar
  • Persoonlijke aandacht voor cursisten
  • Onze opleidingen zijn erkend door Cedeo
  • Toegang tot uniek netwerk met vakgenoten
  • Docenten met werkervaring in het vakgebied

Hulp nodig bij het kiezen van een opleiding?

Rebecca en de andere opleidingsadviseurs helpen je graag verder

Rebecca

De 1-daagse workshop L/C bij export in Eindhoven gevolgd. Een leerzame dag voor mij als beginnend LC-behandelaar op onze afd. Shipping. ( hoofdtaak : voorwaarden vooraf en documenten achteraf checken). Deskundige 'leraren' en ervaringen van de andere deelnemers waren ook zeker interessant. De verzorging die dag was ook prima geregeld. Vanuit Barneveld ook prima te bereiken met de trein, zeker met de locatie bijna naast het station.

Johan van Renselaar

MOBA

moba.jpg

Een veelzijdige workshop die je van begin tot eind meeneemt door het hele proces. Dat maakt het leerzaam en laat de veelzijdigheid van het product zien.

Diana van Lambalgen

Kiremko

Kiremko.jpg

Ervaren trainers met goede praktijkvoorbeelden, mogelijkheid om nog na de workshop vragen te stellen aan trainers, veel diversiteit aan workshops/opleidingen.

Eva van Vliet

Alpha Milk

alpha_milk.jpg