skipToContentskipToFooter

Versnelde uitvoering dankzij inzet van evofenedex

19-02-2024 Rijkswaterstaat organiseert op 2 maart een informatiebijeenkomst voor de transportsector over de renovatie van de A7 bij Purmerend. Tussen april en 1 september versterkt Rijkswaterstaat de brug op de A7 over het Noordhollandsch Kanaal bij Purmerend vanwege ontoereikende steunpunten voor zwaar verkeer. Gedurende de eerste fase van de werkzaamheden geldt een extra gewichtsbeperking van 25 ton.

evofenedex heeft herhaaldelijk bij Rijkswaterstaat (RWS) aandacht gevraagd voor de zorgen vanuit de transportsector over de A7 bij Rijser Transport B.V. in Purmerend. De ondernemersvereniging heeft gepleit voor snellere beschikbaarheid van (nood)oplossingen. Dankzij de actieve inzet van de transportsector, ondernemers en brancheorganisaties is het project vorig jaar versneld uitgevoerd.

Programma

Tijdens de informatiebijeenkomst geeft RWS een presentatie over de werkzaamheden, planning en de verkeersmaatregelen. Wat betekenen de werkzaamheden voor de transportsector? Hoe kan de transportsector zich hierop voorbereiden? En op welke manier kan RWS hierin ondersteunen? Ook is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Aanwezigen

Transport en Logistiek Nederland (public affairs adviseur Wessel Deelstra), evofenedex (regionaal beleidsadviseur Lars Ahsman), Bouwcombinatie Savera en Rijser Transport (eigenaar Ron Rijser) zijn aanwezig om met de aanwezigen van gedachten te wisselen.

Praktisch

Datum: zaterdag 2 maart

Tijd: 09.30 – 12.30 uur

Locatie: Rijser Transport, Amperestraat 80, 1446 TT Purmerend

Aanmelden kan via de website van Rijkswaterstaat