skipToContentskipToFooter

Verbruikt jouw bedrijf op jaarbasis meer dan 200.000 liter?

Dan ben je een grootverbruiker. Je kunt dan gebruikmaken van ons brandstof grootverbruik-aanbod. Dit aanbod vloeit voort uit onze unieke samenwerking met bp en is exclusief voor onze leden.

Of je nu gebruik maakt van een tank op jouw eigen terrein, of dat je bent overgestapt op het gebruik van tankpassen voor de chauffeurs onderweg. Voor beiden opties is een grootverbruik-aanbod beschikbaar.

Korting

Onze brandstofpas in samenwerking met bp biedt nu al extra korting op alle bp tanklocaties. Maar wanneer je meer dan 200.000 liter tankt, profiteer je van nog meer van inkoopvoordeel. Zo heb je met de pas toegang tot een netwerk van 1.500 stations in Nederland en lage paskosten. 

Maatwerkoplossingen

Als grootverbruiker kom je ook in aanmerking voor maatwerk-oplossingen die optimaal je behoeften vervullen. Daarbij kan je denken aan aanvullende kortingen bij specifieke stations op basis van jouw optimale routes die door het wagenpark gereden worden. Maar ook andere mogelijkheden die het beste passen bij jouw organisatie, bijvoorbeeld wanneer er al een brandstofpomp op je vestiging staat. Of oplossingen voor een groot wagenpark dat op verschillende locaties aanwezig is.

Fleetexpert wagenparkbeheer

Om grip te houden op de inzet van je wagenpark heeft bp ook de online tool Fleetexpert. Een online omgeving waarin alle transacties real-time zichtbaar zijn en zo helder inzicht geeft in alle kosten die samenhangen met het wagenpark. Ook geeft het direct inzicht in de besparingsmogelijkheden en CO2-uitstoot. De mogelijkheden zijn uitgebreid. Bekijk een introductiefilm.

De duurzame keuze

HVO, CNG, LNG, waterstof, elektra... De komende jaren gaan er veel zaken veranderen op het vlak van brandstofverbruik. Met een partner als bp en evofenedex vind je de juiste ondersteuning in jouw transitie naar duurzamer vervoer. Zo is bp actief met inrichten van laadpleinen om elektrisch laden mogelijk te maken. Maar ook investeert bp in ontwikkelingen en innovaties rondom waterstof en andere alternatieve brandstoffen. En evofenedex helpt je met alle wet- en regelgeving die je in deze transitie aantreft. En ben je nu nu al geleidelijk een elektrisch wagenpark aan het doorvoeren in je organisatie: de tankpas kan zowel elektrisch als fossiel tanken. 

Wij adviseren jou

Wil je meer informatie over ons grootverbruik-aanbod, neem dan contact met ons op. Wij komen graag met je in gesprek over maatwerkoplossingen en kunnen je adviseren en helpen met een uitgebreid implementatieplan. 

Start met besparen

Bespreek de mogelijkheden met onze adviseurs

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste brandstofoplossing?

Jaimie en en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder

Jamie