skipToContentskipToFooter

Gebruikers communityplatform vooral in de ochtend actief

29-05-2024 In anderhalf jaar tijd is de online communitygemeenschap van evofenedex gegroeid naar meer dan 1000 deelnemers. Steeds meer leden weten de weg te vinden naar dit platform, waar mensen hun ervaring delen op verschillende vlakken. Bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, digitalisering en internationaal ondernemen. 

De toegevoegde waarde van het platform zit in het delen van de ervaring. evofenedex kan je vertellen wat je nodig hebt om te exporteren, maar op het platform kunnen leden je vertellen hoe het is om te exporteren. Momenteel is de snelgroeiende groep op het platform CBAM met maar liefst 1455 contributies sinds de start in november.

Niet alleen het delen van de ervaring, maar ook met elkaar in gesprek gaan over een onderwerp werkt. Zo zijn er al honderden zogenoemde private messages uitgewisseld. Dat zijn gebruikers die elkaar 1-op1 en berichtje sturen om kennis uit te wisselen. Daarnaast is het mogelijk om berichten te plaatsen die voor iedereen te zien zijn of alleen in ene bepaalde community. De meeste deelnemers komen aan het begin van de werkdag op het platform om iets te zoeken of te plaatsen. Inmiddels is er ook een app voor de mobiele telefoon.

Ook deelnemen? Lees meer over de communities van evofenedex.