skipToContentskipToFooter

Onze communities voor leden

We vinden het belangrijk om onze kennis te delen en leden samen te brengen om van elkaars ervaringen te leren. Door deze gezamenlijke manier van ondernemen helpen we elkaar verder. Daarom hebben we een aantal waardevolle communities voor leden opgericht. 

Iedere community heeft een eigen doelgroep met eigen thema’s. Zo is er de ‘Trade Compliance Community’ (voor trade compliance managers), de ‘Supply Chaingers’ (voor logistieke en supply chain managers) en het ‘Netwerk Verduurzaming Logistieke Ketens’ (voor professionals die actief aan de slag willen gaan met duurzaamheid en CO2-reductie).

‘Halen en brengen’

Onze communities zijn voor en door leden en werken volgens het principe van ’halen en brengen’. We verwachten van jou als deelnemer dat je je actief inzet binnen de community en dat je ervoor openstaat om je kennis en ervaringen te delen. Uiteraard helpen wij hierbij.

Wat levert het netwerk jou op

  • Je leert van andere ondernemers;
  • Je blijft op de hoogte van alle ontwikkelingen;
  • Je helpt elkaar vooruit door samen oplossingen te bedenken;
  • Je breidt je professionele netwerk uit.

Hieronder staat een compleet overzicht van alle communities. Zie jij een community waar je graag bij wil aansluiten, neem dan contact op met de communitymanager.

Meer weten over onze richtlijnen voor onze communities?

Vragen over de communities of aanmelden?

Sandra helpt je graag verder

Sandra