skipToContentskipToFooter

Ook evofenedex aanwezig met kennissessies en stand

01-07-2024 evofenedex is dit najaar op de duo-vakbeurs ICT&Logistiek en Logistica Next aanwezig om bedrijven te helpen bij hun zoektocht naar oplossingen voor logistieke uitdagingen. Bezoekers kunnen kennissessies van evofenedex bijwonen en onze stand bezoeken voor al hun vragen.

De duo-vakbeurs ICT&Logistiek en Logistica, die van 5 tot en met 7 november plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht, is dé ontmoetingsplaats voor bedrijven die oplossingen zoeken voor hun logistieke uitdagingen. Productie- en handelsbedrijven staan allemaal voor dezelfde uitdagingen om een concurrerende, veilige en emissieloze logistiek te realiseren. Op ICT&Logistiek en Logistica vinden ze de nieuwste technologische innovaties om logistieke processen efficiënter in te richten.

Thema ‘The Future Starts Here’

Hoe houd je als organisatie grip op alle logistieke uitdagingen, nu en in de toekomst? Met het thema ‘The Future Starts Here’ tonen meer dan 300 exposanten, 200 sprekers en 10 kennisinstellingen hun innovaties, nieuwe technieken en oplossingen.

Als kennispartner van de ICT&Logistiek en Logistica NEXT is evofenedex een van de partijen die aanwezig is op ICT & Logistiek en Logistica. Wij helpen de bezoekers van beide beurzen om de volgende stap te zetten bij het digitaliseren van hun logistieke processen.

Tips en kennissessies

De experts op onze stand helpen bedrijven de juiste weg te vinden door het woud van logistieke oplossingen. Zij vertellen je hoe je partners vindt die kunnen bijdragen aan het behalen van jouw logistieke doelstellingen. Ook voorzien ze je van praktische tips en handvatten om de digitale transitie van je bedrijf tot een succes te maken.

Daarnaast verzorgen de experts van evofenedex diverse kennissessies in de theaters. Die sessies gaan onder meer over het inzetten van robots in het magazijn en hoe je personeel meekrijgt bij veranderprojecten. 

Samenwerken

Om de digitale transitie extra kracht bij te zetten werkt evofenedex samen met partijen als Logistiek Digitaal en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW). Johan Kerver, manager Digitalisering bij evofenedex: "We vinden het belangrijk om deze samenwerking ook op de ICT&Logistiek op te zoeken. Samen kunnen we nog meer betekenen voor bedrijven die aan de vooravond staan van hun digitale transitie en het delen van data in de logistieke keten. De digitale transitie en data delen zijn én blijven belangrijke randvoorwaarden voor veerkrachtig en duurzaam goederenvervoer in de toekomst. Je komt de experts van evofenedex daarom ook op de stands van Logistiek Digitaal en IenW tegen."

Gratis registeren

Bezoekers kunnen zich inmiddels al inschrijven voor ICT&Logistiek en Logistica Next op 5, 6 en 7 november 2024. Zij kunnen zich op een van de websites gratis registreren en krijgen daarmee toegang tot beide vakbeurzen. Op de beurswebsites is ook meer informatie over de beurzen zelf te vinden, waaronder een lijst van alle standhouders.

Vragen over juridische zaken?

Marinke en haar collega's helpen je graag verder

Marinke  juridisch evofenedex