skipToContentskipToFooter

De leerstoel Supply Chain Management in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit geeft alle leden toegang tot hoogwaardige kennis over de logistieke uitdagingen van de toekomst. Deze hoogwaardige kennis is praktisch toepasbaar voor alle leden omdat zij zelf de richting van de onderzoeken bepalen.

De leerstoelhouder is professor Prof. dr. Jack van der Veen. Het credo van Jack van der Veen is ‘samenwerking’. Een succesvolle Supply Chain krijg je door meer en beter samenwerken. Maar hoe doe je dat in de praktijk? Dit is dan ook het belangrijkste thema van de leerstoel Supply Chain Management van evofenedex.

De leerstoel dicht de kloof tussen wetenschap en praktijk verder. Om de richting van de onderzoeken te bepalen, bezoekt professor dr. Jack van der Veen namelijk leden zodat zij actief invloed kunnen uitoefenen op de inhoud van het wetenschappelijke onderzoek. Ook de Raad voor Logistieke Kennis, die ons adviseert over strategische logistieke vraagstukken, bepaalt mede de richting van de onderzoeken.

Vragen over Supply Chain Management?

Nanne en zijn collega's helpen je graag verder

Nanne Schriek evofenedex