skipToContentskipToFooter

Hoogleraar evofenedex leerstoel

Jack A.A. van der Veen is als hoogleraar verbonden aan Nyenrode Business Universiteit en houder van de evofenedex leerstoel Supply Chain Management en ‘cluster lead’ van het onderzoek naar “Lean toepassingen in het MKB” bij het Nyenrode Lean Institute. Jack voltooide in 1986 zijn studie Econometrie (cum laude) aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 1992 promoveerde hij tot doctor in de Economische wetenschappen aan de RUG.

Jack’s onderzoeksinteresses bevinden zich op het gebied van Operations Research, Operations & Logistiek Management, Lean en Supply Chain Management. In zijn werk staan implementatievraagstukken bij ketensamenwerking centraal. Jack doceert binnen diverse instellingen aan een groot aantal masteropleidingen, executive programma’s, seminars en workshops, voornamelijk over aan Supply Chain Management gerelateerde onderwerpen. Hij heeft vele artikelen gepubliceerd, zowel in international research journals als in managementgeoriënteerde bladen. Ook publiceert hij regelmatig columns op onder andere www.logistiek.nl.

Jack is voormalig voorzitter van de vLm (vereniging logistiek management), lid van de evofenedex Raad voor Logistieke Kennis, voorzitter van de verkiezing “Supply Chain Professional van het jaar”, voorzitter van de jury van de Keten Award, jurylid van de Chris Bruggink Award en stuurgroeplid bij het project Compose. Verder begeleidt Jack diverse initiatieven op het gebied van ketensamenwerking bij huizenbouw en –renovatie.

Vragen over Supply Chain Management?

Nanne en zijn collega's helpen je graag verder

Nanne Schriek evofenedex