skipToContentskipToFooter

Handig hulpmiddel voor vervoer met bestelauto

20-01-2022 De Bestelautogids van evofenedex is volledig vernieuwd. De gids geeft een overzicht van alle actuele wet- en regelgeving voor het vervoer met een bestelauto en belangrijke handvatten voor de toekomst.

Alle onderwerpen waar ondernemers, wagenparkbeheerders, logistiek managers en chauffeurs van bestelauto’s mee te maken hebben, komen in de gids aan bod. Zoals duurzaam vervoer, gebruik van een tachograaf, APK, fiscale bijtelling, vervoer van gevaarlijke stoffen, vervoer in het buitenland en ladingafmetingen. De Bestelautogids geeft in heldere taal inzicht in al deze onderwerpen.

Musthave voor bestelautorijders

De bestelauto is voor veel leden van evofenedex een belangrijk zakelijk bedrijfsmiddel. Voor het vervoer met een bestelauto zijn veel regels en aandachtspunten. De Bestelautogids geeft een compleet overzicht van al die regels en tips. Voor ondernemers die een bestelauto willen aanschaffen, geeft de gids ook handvatten bij het maken van een duurzame en toekomstbestendige keuze.

Bestelautogids bestellen

Leden van evofenedex met minimaal 1 bestelauto in hun wagenpark, hebben een exemplaar van de Bestelautogids ontvangen bij Evofenedex Magazine 10/2021. De Bestelautogids is ook digitaal beschikbaar (kosteloos). Wil je een papieren exemplaar bestellen? Dat kan via onze website.