skipToContentskipToFooter

Met het unieke bereik van onze website, dagelijkse Nieuwsflits en onze tijdschriften evofenedex magazine, globe en logisticx bieden wij 24/7 toegang tot al onze kennis. Met dit crossmediale communicatiegamma weten wij beslissers en beïnvloeders te bereiken, te boeien en te binden. Hieronder een overzicht van onze advertentiemogelijkheden.

Onze dagelijkse nieuwsbrief (Nieuwsflits)

Deze e-mailnieuwsbrief wordt elke werkdag verzonden naar circa 10.500 abonnees. Voor het adverteren in de Nieuwsflits kun je contact opnemen met Kim de Bruin van Jetvertising via telefoonnummer 070 3990 000 of [email protected]

Meer informatie over de tarieven

Adverteren in onze magazines

We hebben 3 magazines waarin je kunt adverteren:

  • evofenedex magazine, verenigingsorgaan vol vakinformatie (oplage 26.000 in print en digitaal)
  • logisticx, vaktijdschrift over logistiek en supplychainmanagement (5000 abonnees)
  • globe vaktijdschrift voor internationaal ondernemers (5000 abonnees)

Voor de voorwaarden en tarieven van evofenedex magazine en logisticx kun je contact opnemen met Jetvertising via 070 3990 000.

Voor de voorwaarden en tarieven van globe kun je contact opnemen met Daan Mooijman van Mooijman Marketing & Sales via +31(0)70 3234 070 of [email protected]

Kijk hieronder voor meer informatie over onze magazines en alle tarievenkaarten.

evofenedex magazine

evofenedex magazine is het ledenblad van evofenedex, met toegankelijke informatie over de wereld van transport, logistiek en internationaal ondernemen.

Nieuwe overheidsregels? evofenedex magazine zet op een rij wat deze betekenen voor je dagelijkse bedrijfspraktijk. Juridische kwesties? evofenedex magazine doet uit de doeken hoe je deze kunt aanpakken. Op zoek naar handige hulpmiddelen voor het magazijn? evofenedex magazine houdt het aanbod in de gaten en biedt praktische handvatten. Het tijdschrift biedt ook praktische informatie over onder meer personeelsbeleid, automatisering en het wagenpark. 

logisticx

logisticx is het enige vakblad voor de logistieke professional dat economische en maatschappelijke ontwikkelingen vertaalt naar de wereld van logistiek en supply chain management.

Financiën en planning, internationaal goederenvervoer, personeel en arbeidsmarkt, warehousing, regelgeving, duurzaamheid, supply chain management, en vervoer en opslag van gevaarlijke stoffen zijn thema’s die vaak terugkomen.

globe

globe richt zich op het internationaal ondernemende bedrijfsleven.

Dit vaktijdschrift van evofenedex staat vol interviews met topondernemers en bestuurders, praktische tips over exportmanagement, importeren, douanezaken, trade compliance en het werk op de binnendienst. Ook biedt het informatie en duiding over actuele zaken als supply chain disrupties, brexit, handelsovereenkomsten, en geopolitieke kansen en bedreigingen. Samen met feiten en cijfers over de handel met het buitenland en actuele informatie over bekende en minder bekende landen, maakt dit van globe een must-have voor ieder bedrijf met internationale ambities.

nieuwsflits

Dagelijks bij met onze e-mailnieuwsbrief. Exclusief voor leden.

evofenedex nieuwsflits wordt dagelijks naar ruim 10.500 abonnees verzonden en is daarmee hét online nieuwsmedium voor ondernemers in handel en logistiek. Deze mailing bevat een veel bekeken agenda en opleidingenoverzicht. Je kunt er door middel van banners en advertorials jouw acties en evenementen promoten en doelgericht bouwen aan je naamsbekendheid.

Bedrijvengids

De beste leveranciers in transport, logistiek en export.

Wij nemen hindernissen weg in transport, logistiek en export. Wij creëren kansen, stimuleren winstgevendheid en laten bedrijven zorgeloos (internationaal) ondernemen. Wij zijn er voor handels- en productiebedrijven. Wij zijn er voor multinationals en mkb-ondernemers. Wij zijn er voor bedrijven die de beste leveranciers willen kiezen. Wij zijn evofenedex bedrijvengids.

Vragen over evofenedex?

Sander en zijn team helpen je graag verder

Sander Zandvoort - evofenedex algemeen