skipToContentskipToFooter

Import en export: van weg naar water

Vervoer over water is vandaag de dag onmisbaar. Allereerst via de binnenvaart vanuit zeehavens naar ons eigen achterland en verder Europa in. Maar ook via shortsea op verschillende Europese bestemmingen. Transport over het water biedt zowel duurzame als kostenefficiƫnte voordelen.

De online masterclass binnenvaart geeft je op 20 juni van 12.00 uur tot 13.30 uur, in een informele en informatieve setting, waardevolle kennis, zodat je weet hoe je de kansen van deze duurzame vervoersmethode kunt pakken.

Bureau Voorlichting Binnenvaart neemt je mee in de do's and don'ts van de binnenvaart op de Joint Corridors. Ook deelt evofenedex vijf model shift praktijkervaringen van onze leden.

Deze masterclass is een initiatief van de Joint Corridors Off-Road. Dit is een landelijk faciliterend actieprogramma van de Topsector Logistiek en stimuleert de gezamenlijke ontwikkeling van multimodale transportcorridors naast de weg. 

Over de Joint Corridors Off-Road

Dit is een landelijk faciliterend actieprogramma van de Topsector Logistiek en stimuleert de gezamenlijke ontwikkeling van multimodale transportcorridors naast de weg. Bedrijven in de eigen regio worden gefaciliteerd bij het opstarten, continu verbeteren, opschalen en robuust maken van Joint Corridors met een gemeenschappelijke herkomst en bestemming van vrachttransport. Over het algemeen geldt: van en naar de zeehavens via water en van en naar het achterland (Europa en Aziƫ) via spoor.

Vragen over vervoer?

Mark en zijn collega's helpen je graag verder

evofenedex vervoer