skipToContentskipToFooter

Hoe kom je sterker terug na onverwachte verstoringen?

De afgelopen jaren zijn internationale supplychains zwaar getroffen door disrupties in vraag, aanvoer, productie en transport. Internationale spanningen en verstoringen hebben de kwetsbaarheid van de ketens blootgelegd, wat de noodzaak benadrukt om supplychains anders in te richten en te besturen.

Veerkracht lijkt het toverwoord om met deze situatie om te gaan. Maar wat houdt veerkracht in, hoe geef je het vorm en wat kunnen we nu al leren van de praktijk? Tijdens dit webinar krijg je nieuwe inzichten en kennis om de veerkracht van jouw organisatie te vergroten.

Onderzoeksuitkomsten

In het webinar delen we onder andere de bevindingen van ons resilience-onderzoek onder ruim 80 leden van evofenedex, recent uitgevoerd door Hogeschool Windesheim.

Strategieën

Ook geven we een uitgebreide toelichting op strategieën en benaderingen die organisaties kunnen toepassen om een veerkrachtige supplychain te realiseren. Dit gebeurt met behulp van inzichten van supplychain-adviesbureau Involvation.

Voorbereiding

De ervaringen van de afgelopen jaren laten zien dat moderne supplychains een complex web van onderlinge afhankelijkheid vormen. Na het volgen van dit webinar ben je niet alleen beter voorbereid op verstoringen, maar ook in staat om je bedrijf sterk te laten terugkomen na onverwachte uitdagingen.

Locatie:
Online
Datum:
27-6-2024
Tijdstip:
11.00 - 12.00 uur
Prijs:
Gratis
Ledenprijs:
GratisMeer informatie

Belangrijke informatie

Vragen over evenementen?

Nijs en zijn collega's helpen je graag verder

Nijs evofenedex events