skipToContentskipToFooter

Ondanks de toenemende aandacht voor gezond en veilig werken, zijn er nog volop onveilige situaties en vinden er dagelijks ongevallen plaats in Nederlandse magazijnen en distributiecentra. Dit zorgt niet alleen voor onnodige schade- en ziektekosten, maar ook voor een verminderde productiviteit en werkplezier. Vaak kun je met kleine verbeteringen de risico’s in het magazijn al behoorlijk terugdringen, alleen mis je soms net even de kennis, de tijd of het overzicht om hier daadwerkelijk mee aan de slag te gaan.

De Scan Magazijnveiligheid helpt je om inzicht te krijgen in de risico-hotspots en aandachtsgebieden in jouw magazijn. Je ontvangt een heldere rapportage met concrete verbeterpunten en maatregelen om op een betaalbare manier de gezondheid en veiligheid in jouw magazijn te verbeteren. Zo kun je gericht en doeltreffend aan de slag met jouw veiligheidsaanpak.

Herkenbare situaties

  • Je wil graag werken aan een gezonde en veilige werkomgeving, maar weet niet waar te beginnen of waar de meeste winst te behalen is.
  • Je hebt al diverse initiatieven ondernomen om gezonder en veiliger te werken, maar zonder resultaat. Het aantal onveilige situaties en ongevallen daalt niet of nauwelijks.
  • Je wil op een structurele en doordachte manier, stap voor stap, aan de slag met gezond en veilig werken.

Scan Magazijnveiligheid

Inclusief heldere rapportage met concrete verbeterpunten voor een kickstart van jouw veiligheidsaanpak

Onze werkwijze