skipToContentskipToFooter

Het slim organiseren van de goederen- en informatiestromen is voor verladers een belangrijk onderdeel in de logistieke keten.

Knelpunten zorgen immers voor hogere kosten, een lager rendement en een lagere performance. Om jouw interne supply chain proces te kunnen toetsen, ontwikkelde evofenedex de online Supply Chain Performance Check. Het doel van deze kosteloze check is om inzicht te krijgen in de prestaties van de huidige interne supply chain processen in jouw organisatie. De check gaat in op het Supply Chain beleid in jouw organisatie en de samenwerking tussen de afdelingen: transport, inkoop, logistiek, voorraadbeheer en/of productieplanning.

Inzicht in interne supply chain

De volgende onderwerpen worden behandeld: organisatie, productintroductie, forecast, productuitfasering, inkoop, voorraadmanagement, verkoop, transport en niet-verkoopbare producten.

Kosteloze online check

De supply chain performance check is specifiek bedoeld voor supply chain managers, planning managers en/of logistiek managers. Na afloop van de online check ontvang je een terugkoppeling van de resultaten. De check is ontwikkeld door evofenedex in samenwerking met hoogleraar Jack van der Veen, evofenedex-leerstoel Supply Chain Management Nyenrode Business Universiteit.

Alles wat je moet weten over de Supply Chain Performance Check

  • De online check behandelt de totale interne supply chain
  • Direct inzicht in verbetermaatregelen van de interne supply chainprocessen
  • Voorstel voor een efficiëntere logistieke keten en kostenbesparingen
  • Mogelijkheid tot benchmark


Vragen over Supply Chain Management?

Nanne en zijn collega's helpen je graag verder

Nanne Schriek evofenedex