Overzicht van feestdagen en rijverboden in 37 landen

Leestijd: 1 minuut

Voor eigen vervoerders en verladers is het van cruciaal belang om de goederen volgens planning en op tijd bij de klant af te (laten) leveren. Een onverwachte feestdag met een algeheel rijverbod kan zo'n planning behoorlijk in de war gooien. De Rijverbodenkalender van evofenedex helpt je bij het efficiënt organiseren en goed plannen van je vervoer.

Overzicht van 37 landen

De rijverbodenkalender toont een schematisch overzicht van de rijverboden op nationaal en regionaal niveau, per land en per maand. Daarnaast staat op de kalender de kaart van Europa, met de feestdagen en rijverboden per land en per datum. Zo zie je in één oogopslag waar en wanneer je in welke land niet mag rijden. 

Digitaal en op papier

De rijverbodenkalender voor 2022 is nu beschikbaar om te downloaden. Je kunt er ook voor kiezen om de papieren versie te bestellen voor €7,50 per exemplaar. De afmetingen van de poster zijn 84 cm x 120 cm. De rijverbodenkalender is exclusief voor leden van evofenedex. Na controle van de aanvraag op het lidmaatschap ontvang je de rijverbodenkalender in de mailbox of per post.

rijverbodenkalender

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse Vervoer Update

Wil je op de hoogte blijven van vervoersgerelateerde onderwerpen, zoals rijverboden, tachograaf, subsidies, milieuzones en zero-emissiezones? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse vervoersupdate (exclusief voor leden van evofenedex). 

Onze adviseur Mark
Contact

Vragen over vervoer?

Mark en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder