skipToContentskipToFooter

Overzicht van feestdagen en rijverboden in Europa

Voor eigen vervoerders en verladers is het van cruciaal belang om de goederen volgens planning en op tijd bij de klant af te (laten) leveren. Een onverwachte feestdag met een algeheel rijverbod kan zo'n planning behoorlijk in de war gooien. Onze rijverbodenkalender helpt je bij het efficiënt organiseren en goed plannen van je vervoer.

Overzicht van 37 landen

De rijverbodenkalender toont een schematisch overzicht van de rijverboden op nationaal en regionaal niveau, per land en per maand. Daarnaast staat op de kalender de kaart van Europa, met de feestdagen en rijverboden per land en per datum. Zo zie je in één oogopslag waar en wanneer je in welke land niet mag rijden. 

Digitaal en op papier

De rijverbodenkalender is beschikbaar in een digitale of papieren versie. De papieren versie kun je bestellen voor 7,50 euro per exemplaar. De afmetingen van de poster zijn 84 cm x 120 centimeter. Ook is er een maandkalender gemaakt voor op je beeldscherm of om te printen.

De rijverbodenkalender is exclusief voor leden van evofenedex. Na controle van de aanvraag op het lidmaatschap ontvang je de rijverbodenkalender in je mailbox of per post.

Hang de kalender als poster aan de muur.

rijverbodenkalender_poster2024.jpg

Bekijk de kalender op een computerscherm.

Rijverbodenkalender_laptop2024.jpg

Vragen over landeninformatie?

Peter en zijn collega's helpen je graag verder.

Marinke Roebersen evofenedex