Rijverbodenkalender

Praktisch overzicht met alle rijverboden binnen Europa
Rijverbodenposter

In Europa verschilt het van land tot land wanneer er feestdagen en rijverboden van kracht zijn. Dat kan verwarrend zijn. Daarom brengt evofenedex voor haar leden jaarlijks de rijverbodenkalender uit. De rijverbodenkalender 2021 geeft een duidelijk overzicht van de diverse rijverboden en feestdagen die binnen Europa van toepassing zijn voor de periode januari 2021 tot en met december 2021. 

De rijverbodenkalender toont een schematisch overzicht van de rijverboden op nationaal en regionaal niveau, per land en per maand. Daarnaast toont de kalender het de kaart van Europa met de feestdagen per land rijverboden en op welke datum deze gelden. Zo is eenvoudig te zien wanneer je rekening moet houden met rijverboden.

Handig voor eigen vervoerders en verladers

De rijverbodenkalender is niet alleen voor eigen vervoerders, maar ook voor verladers heel handig. Want zij hebben er belang bij dat hun goederen goed en volgens planning vervoerd worden naar hun bestemming. Zij moeten daarbij rekening houden met de plaatselijke regels. Met deze kalender zie je in één oogopslag wanneer er waar gereden mag worden.

Poster bestellen

Liever een papieren exemplaar? Dat kan ook. De poster is te bestellen op A0 formaat (80 x 120 cm). Handig om bijvoorbeeld op kantoor of je thuiswerkplek te hangen. De poster wordt per post in een A4-envelop verzonden en kost 7,50 euro voor leden, en 17,50 euro voor niet-leden. 

Onze adviseur Mark
Contact

Vragen over vervoer?

Mark en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder