skipToContentskipToFooter

Samen sterk in handel en logistiek: van EU tot in de regio en vice versa

Samen beter ondernemen zit in ons DNA. Al meer dan tachtig jaar werken we - als een van de grootste ondernemersverenigingen van Nederland - samen met meer dan 10.000 handels- en productiebedrijven.

Leden helpen, daar staan we voor. Dit doen we door grootschalig kennisdelen en hindernissen wegnemen, zodat leden wendbaar blijven en succesvol zaken kunnen blijven doen. Immers: een goed en efficiënt georganiseerde handel en logistiek zorgen voor een brede welvaart in binnen- en buitenland.

Met onze brede kijk op de wereld en ons krachtige collectief denken we mee aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken en beïnvloeden we maatschappij en beleid in de regio, Den Haag en Brussel. Zo werken we samen aan een sterke positionering van handel en logistiek. En aan wendbare en toekomstige handels- en productieketens.

In jaarlijkse online whitepapers zetten we de belangrijkste resultaten van onze lobbywerkzaamheden op een rij. Je vindt ze op deze pagina, inclusief een overzicht van onze andere activiteiten op het gebied van belangenbehartiging.

Lobbyresultaten

Je ziet onze inzet en collectieve acties hieronder in onze jaarlijkse overzichten.

Vragen over evofenedex?

Sander en zijn team helpen je graag verder

Sander Zandvoort - evofenedex algemeen