skipToContentskipToFooter

Op 10 november volgen het volledige rapport en een toelichting tijdens een webinar

06-10-2022 Onderzoeksbureau Panteia presenteert doorgaans zijn rapport 'Kostenontwikkelingen in het wegvervoer' begin oktober. Mede op advies van Panteia heeft de begeleidingscommissie dit jaar besloten de presentatie van het uitgebreide rapport 'Kostenontwikkeling in het wegvervoer' uit te stellen. Het volledige rapport wordt nu op 10 november - in plaats van op 6 oktober - gepubliceerd. Panteia stelt wel alvast een korte notitie beschikbaar met de voorlopige bevindingen.

Een beknopt overzicht van de voorlopige kostenontwikkeling in 2022 (tot en met eind september 2022) ten opzichte van 2021 is per kostensoort exclusief beschikbaar voor leden van evofenedex en TLN. In de notitie is een bandbreedte aangegeven voor de voorlopige totale kostenontwikkeling, gebaseerd op de kostensamenstelling per deelsector.

Volledige rapportage beschikbaar op 10 november

De definitieve cijfers voor 2022 en een raming voor 2023 publiceert Panteia op 10 november.  De resultaten worden dan in een webinar gepresenteerd. Naast de presentatie geeft Panteia dan een uitgebreide uitleg over de cijfers en gaat het onderzoeksbureau in op de trends en ontwikkelingen in de markt. Inschrijven voor het webinar van 10 november kan via onze website (alleen voor leden).

Voorlopige notitie ontvangen

Leden die zich al hebben ingeschreven voor het webinar ontvangen de voorlopige notitie van Panteia per e-mail. Heb je je nog niet ingeschreven en wil je de notitie ook ontvangen? Stuur dan een e-mail naar evofenedex. Voor vragen over kostenontwikkelingen van het wegvervoer kun je telefonisch contact met onze ledenservice opnemen via 079-3467 346.