skipToContentskipToFooter

Test de kennis van de logistiek medewerker

Heffen, stapelen, verplaatsen, orderpicken, controleren, communiceren en samenwerken. Het is slechts een kleine greep uit de werkzaamheden van een logistiek medewerker. De ene keer gaat het om verse producten, de andere keer om speelgoed of misschien wel gevaarlijke stoffen. Iedere situatie is verschillend. Een goed opgeleide logistiek medewerker is een onmisbare schakel voor een veilig en efficiƫnt magazijn.

Experts

Goede opgeleide logistiek medewerkers zijn de experts van de werkvloer. Daardoor hebben zij oog voor verbeteringen en kunnen zij deze ook goed onderbouwen en aandragen. Dit stimuleert de sociale innovatie binnen het bedrijf. Ook weten zij dat veiligheid en efficiƫntie hand in hand gaan. Dit is niet alleen goed voor de gezondheid van de werknemer, maar ook voor de portemonnee van de werkgever.

Quiz

Om de kennis van de logistiek medewerker te testen, heeft evofenedex een mini-quiz gemaakt. Deze quiz bestaat uit tien vragen en is onderdeel van de opleiding logistiek medewerker. Wat weten logistiek medewerkers over het magazijn?

Mini-quiz logistiek medewerker