skipToContentskipToFooter

Het Oranje Handelsmissiefonds is er voor ondernemers met ambities

Ondernemers met internationale ambities, opgelet! Vanaf 21 april 2022 kun jij je inschrijven voor het Oranje Handelsmissiefonds (OHMF) 2022. Hiermee maak je kans op een jaar lang ondersteuning om jouw exportdroom waar te maken. Ieder jaar kiezen we 10 winnaars. Ook als je niet wint, heeft het OHMF heel wat te bieden. Jouw aanmelding wordt namelijk beoordeeld door een vakkundige jury. Dankzij de adviezen en tips van deze experts kun jij je businessplan weer verder ontwikkelen om jouw internationale ambities te realiseren.

Inschrijven kan op de website van het Oranje Handelsmissiefonds.

Het prijzenpakket voor de 10 winnaars bestaat onder andere uit:

  • Deelname aan het Nationaal Export Event 2022, waar kennisdeling en netwerken centraal staan.
  • Jaarlidmaatschap en een halve- of eendaagse klassikale training (open inschrijving) uit het opleidingspakket van evofenedex naar keuze.
  • Deelname aan een (geplande) handelsmissie aangeboden door het ministerie van Buitenlandse Zaken.
  • Netwerkondersteuning vanuit het wereldwijde postennet van het ministerie van Buitenlandse Zaken (ambassades, consulaten-generaal en Netherlands Business Support Offices (NBSO’s).

Over het Oranje Handelsmissiefonds

evofenedex is sinds 2019 partner van het OHMF. De andere partners zijn EY, UPS, het ministerie van Buitenlandse Zaken, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en Regina Coeli als supportingpartner. Het fonds is in 2013 opgericht en heeft sindsdien al meer dan 80 ondernemers ondersteund met een persoonlijk programma om voet aan de grond te krijgen in het beoogde exportland. Hieronder vallen diverse succesvolle bedrijven zoals: EARTH Concepts, Baktec, Difrax, Leadax, Dopper, Fairtrade Original, Milestone Cards, Somnox en Tony’s Chocolonely. Sommige ondernemers realiseerden dankzij het fonds binnen één jaar hun eerste buitenlandse order.

Vragen over internationaal ondernemen?

Rostislav en zijn collega's helpen je graag verder

Rostislav