skipToContentskipToFooter

Optimaliseer jouw brandstofinkoop en goederenmobiliteit

Het is onrustig in de wereld van de eigen vervoerders en beroepsgoederenvervoerders. Zo zijn de brandstofprijzen torenhoog. Klanten en overheden stellen steeds meer duurzaamheidseisen. En vanuit jouw organisatie is er behoefte aan meer grip op de kosten en meer efficiƫntie bij het vervoer van goederen. Om onze leden te helpen hebben wij hiervoor de brandstof optimalisatiescan ontwikkeld.

Inhoud van de scan

Met onze scan inventariseren wij jouw goederenvervoerprofiel en beoordelen we het brandstofverbruik op verschillende onderwerpen. De scan gaat in op:

  • Brandstofverbruik in samenhang met het wagenpark;
  • Tankbeleid;
  • Internationaal vervoer;
  • Services huidige brandstofleverancier;
  • Duurzaamheid;
  • Wagenpark gerelateerde diensten.

Het invullen van de scan duurt gemiddeld 5 minuten.

Praktisch en onafhankelijk rapport

Enkele dagen na de scan ontvang je van ons een overzichtelijk rapport met inzicht in de mogelijke besparingen. Alle data wordt door mensen geanalyseerd zodat je een advies op maat krijgt. Ook bevat het rapport advies hoe je meer grip krijgt op het goederenvervoer. Met het rapport is een oogopslag te zien hoe je verbeteringen kunt doorvoeren. Ons rapport is volstrekt transparant en onafhankelijk.

Gratis analyse voor leden en niet-leden

Aan deze analyse zijn geen kosten verbonden en is voor zowel leden van evofenedex als niet-leden. Wist je dat leden van evofenedex ook gebruik kunnen maken van de tank- en laadpas van evofenedex en bp of DKV? Wil je meer weten over de voordelen van ons lidmaatschap? Kijk dan op onze lidmaatschapspagina.

Doe de brandstof-optimalisatiescan

Investeer 5 minuten. Bespaar op je vervoer en kom te weten hoe je efficiƫnter goederen kunt vervoeren

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste brandstofoplossing?

Jaimie en en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder

Jamie