skipToContentskipToFooter

Bedrijven die zich in de binnenvaart willen oriënteren kunnen terecht bij het Bureau Voorlichting Binnenvaart. Zij kunnen daar eventueel laten onderzoeken of het gebruik maken van de binnenvaart voor hen (financieel) haalbaar is. Ook wij staan staan je graag bij in de beantwoording van jouw logistieke vragen op dit gebied.

 Jouw bedrijf is verantwoordelijk voor een veilige omgeving voor jouw werknemers en bezoekers. Het hanteren van regels die deze veiligheid zo veel mogelijk verzekeren is feitelijk een verplichting (Arbo). Ook als binnenvaartschepen bij uw bedrijfsterrein lading lossen en/of laden moet dit veilig kunnen gebeuren. Elke bezoeker is verplicht zich aan uw bedrijfsregels te houden, ook als deze handelingen uitvoert op of binnen zijn eigen vervoermiddel.

In ons kennisbank staan enkele aanwijzingen van werkinstructies en een bevrachtingsovereenkomst. Die kun je  toepassen met een aanvulling op het laden en lossen van binnenvaartschepen. We adviseren om de relevante regels in een bedrijfsdocument op te nemen en het door de ontvanger voor ontvangst en kennisneming te laten ondertekenen, alvorens hij zijn werkzaamheden verricht.

Vragen over vervoer?

Mark en zijn collega's helpen je graag verder

evofenedex vervoer