skipToContentskipToFooter

Digitaal werken voor operationele medewerkers

Vergroot de digitale vaardigheden van jouw medewerkers

Vier workshops om de digitale stap vooruit te zetten

Digitalisering binnen bedrijven neemt steeds meer toe. Nieuwe technieken en mogelijkheden bieden unieke kansen. Om de kans op een succesvol digitaliseringsproject te vergroten is digitaal vaardig personeel een absolute vereiste.

Digitale mindset

In de praktijk loopt de implementatie van nieuwe digitale technieken vaak vooruit op de ontwikkeling van medewerkers. Dit achteraf proberen gelijk te trekken kost onnodig veel energie, frustratie en tijd. Het is daarom belangrijk een digitale mindset te realiseren bij de operationeel medewerkers. Want zo creëer je draagvlak en betrokkenheid die je als bedrijf nodig hebt om te kunnen excelleren.

Praktische workshops

Met vier workshops maken we operationeel medewerkers bewust van de voor- en nadelen van hun handelen op de digitale mogelijkheden van de organisatie. Ook geven we concrete inzichten op welke manier zij bijdragen aan geslaagde digitalisering binnen het bedrijf. Zo wordt jouw bedrijf wendbaarder en kun je makkelijker digitalisering implementeren binnen je organisatie.

Duur:
½ dag
Alternatieven
Incompany:
Vraag vrijblijvend offerte aan voor een opleiding bij jou op locatie.
Prijs:
n.v.t
Ledenprijs:
n.v.t

Startdata & locaties

Deze opleiding wordt alleen als incompany en maatwerk aangeboden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onzeopleidingsadviseurs: [email protected] of bel ons op: 079 34 66 990

Incompany & Maatwerk

Naast individuele opleidingen bieden we onze opleidingen ook aan als maatwerk binnen jouw bedrijf.

Met onze incompany opleidingen krijgt een groep medewerkers bij jou op locatie een opleiding. Hierdoor leert iedereen precies hetzelfde en is de opgedane kennis direct toepasbaar in de praktijk. Het effect in je organisatie is direct merkbaar. Dat effect zie je niet alleen terug in de productiviteit, maar zeker ook in de terugverdientijd van de opleiding.

Overige informatie

Hieronder vind je alle overige praktische informatie.

Waarom evofenedex?

Met ruim 75 jaar ervaring zijn wij dé opleider in logistiek en export.

  • Praktisch toepasbaar
  • Persoonlijke aandacht voor cursisten
  • Onze opleidingen zijn erkend door Cedeo
  • Toegang tot uniek netwerk met vakgenoten
  • Docenten met werkervaring in het vakgebied


Hulp nodig bij het kiezen van de juiste opleiding

Jamie en de andere opleidingenadviseurs helpen je verder

Jamie