skipToContentskipToFooter

Wegwerkzaamheden zorgen voor overlast in West-Brabant tussen 26 juli en 5 augustus

01-07-2024 Rijkswaterstaat voert grootschalige onderhoudswerkzaamheden uit aan de A4 in West-Brabant. Hierdoor is de snelweg tussen knooppunt Zoomland en knooppunt Sabina in de richting van Rotterdam afgesloten van vrijdag 26 juli 22.00 uur tot maandag 5 augustus 5.00 uur. Deze werkzaamheden zijn gelijk met de meerdaagse zomerafsluiting van de Heinenoordtunnel (A29). 

Weggebruikers dienen door filevorming en omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 60 minuten. Opritten 27 en 28 en op- en afritten 24, 25 en 26 in de richting Rotterdam zijn afgesloten. De verbinding A58/A4 bij knooppunt Zoomland komende vanuit Roosendaal naar afrit (57) Bergen op Zoom-Noord blijft wel open.

Omleidingsroutes

Het verkeer ter hoogte van Bergen op Zoom in de richting van Rotterdam wordt via de A58 in de richting van Roosendaal omgeleid. Bij knooppunt De Stok gaat de omleiding verder over op de A17 richting Dordrecht tot knooppunt Klaverpolder. Vanaf daar kan het verkeer de weg vervolgen via de A16 richting Dordrecht/Rotterdam.

Verkeer dat Zierikzee als bestemming heeft volgt vanaf Bergen op Zoom de A58 in de richting van Roosendaal. Op knooppunt de Stok wordt de weg vervolgd over de A17 richting Dordrecht tot aan knooppunt Noordhoek. Vanaf daar kan het verkeer verder op de A59 richting Zierikzee.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.