skipToContentskipToFooter

Coronacrisis - evofenedex lanceert poster met maatregelen voor magazijn en distributiecentrum

24-04-2020 evofenedex stelt samen met VNO-NCW, MKB-Nederland en de Rijksoverheid een poster beschikbaar met de belangrijkste maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus in magazijnen en distributiecentra. Op de poster staan de tien belangrijkste maatregelen die ondernemers en hun werknemers in acht moeten nemen om veilig en gezond te kunnen blijven werken en verspreiding van het virus op de werkvloer te voorkomen.

Waar medewerkers van kantoor in veel gevallen makkelijk thuis kunnen werken, is dat voor de circa 600.000 mensen die werken in een van de 100.000 magazijnen of distributiecentra onmogelijk. Van de heftruckchauffeur die met volle pallets door het magazijn rijdt en de orderpicker die online bestellingen klaarmaakt voor verzending, tot de manager die de veiligheid en efficiƫntie waarborgt. Deze mensen zijn onmisbaar in de logistieke ketens voor een goed geoliede goederenstroom. Een virusuitbraak binnen deze bedrijven heeft desastreuze gevolgen voor het logistieke proces en de algehele bedrijfsvoering.

Tien belangrijkste maatregelen

De poster is gratis te downloaden en is het ideale hulpmiddel om blijvend aandacht te vragen voor de belangrijkste maatregelen op de werkvloer. Wil je de rest van de maatregelen ook nog rustig nalezen? Dat kan hier.