skipToContentskipToFooter

Bezoek onze kennissessies en tientallen andere exposanten

15-09-2023 Op de beurs ICT & Logistiek van dit jaar schenkt evofenedex aandacht aan effectievere samenwerking door te digitaliseren. Zowel op de stand als in de kennissessies wordt er op dit onderwerp ingezoomd. Daarnaast is er aandacht voor Logistiek Digitaal.

‘Fit for the Future’ is dit jaar het thema van de beurs ICT & Logistiek, die wordt gehouden op 8 en 9 november in de Jaarbeurs in Utrecht. evofenedex is dit jaar als beurs-partner aanwezig met onder meer een uitgebreide stand en diverse kennissessies. Met ruim zestig exposanten en tientallen workshops en kennissessies is ‘ICT & Logistiek’ de meest uitgebreide beurs op het gebied van logistieke digitalisering. Tijdens de sessies van evofenedex staat onder meer de vraag centraal hoe je erachter komt welk warehousemanagementsysteem het best past bij specifieke bedrijfssituaties. 

Arjen Lagerweij is een expert op dat gebied en gaat op die vraag proberen een antwoord te geven tijdens zijn informatiesessie over digitale transformatie in het theater.

IT-middelen

Anneloes van Klaveren, specialist Digitalisatie van evofenedex, gaat in op de IT- middelen die bedrijven het meest gebruiken voor logistieke doeleinden. “Er is enorm veel aanbod in de markt voor logistieke IT-middelen, zoals op de beurs te zien zal zijn. Als vereniging hadden wij beperkt zicht op welke middelen onze achterban op dit moment inzet en waar behoefte aan is. Daarom hebben we honderden leden van evofenedex gevraagd hoe bij hen het IT-landschap in elkaar zit via ons onderzoek ‘Data en digitalisering in de logistiek 2023’. Met de eisen die klanten en overheden op digitaal vlak aan onze achterban stellen, is het belangrijk dat we met deze kennis belangstellenden kunnen informeren.”

data_digitalisering.jpg

Tijdens de kennissessie van Anneloes van Klaveren worden de resultaten van het onderzoek van 2023 bekendgemaakt.

Samenwerken

Naast kennissessies is evofenedex ook aanwezig met een stand waar digitaliseringsexperts klaarstaan om vragen van bezoekers te beantwoorden. De aandacht van evofenedex gaat dit jaar vooral uit naar het stimuleren van bedrijven om effectiever samen te werken op het vlak van digitalisering. Samenwerken is noodzakelijk om datakwaliteit te borgen, efficiënt digitaal te communiceren en onderlinge eisen af te stemmen. Op de stand kunnen bezoekers direct de proef op de som nemen met een digitaliseringsgame die hun samenwerkingsvaardigheden test.

Logistiek Digitaal

Ook Logistiek Digitaal is aanwezig op de beurs. Dat is een samenwerkingsverband tussen het bedrijfsleven en de overheid om grote verstoringen in de logistieke ketens aan te pakken en de digitalisering van Nederlandse mkb’ers te versnellen. evofenedex en TLN zijn nauw betrokken bij de uitvoering van de activiteiten van Logistiek Digitaal. Het doel van Logistiek Digitaal is om bedrijven digital ready te maken en daarmee klaar te stomen voor de toekomst: honderd procent digitaal samenwerken. Tijdens de beurs kunnen bezoekers op de stand van Logistiek Digitaal direct in contact komen met adviseurs die kosteloos hun diensten aanbieden om bedrijven ‘fit for the future’ te krijgen. 

logistiek_digitaal_bingo.jpg

Op de stand van Logistiek Digitaal kunnen bedrijven direct advies ontvangen.

ICT&Logistiek 8 en 9 november

Bezoek meer dan 60 exposanten, talloze kennissessies en onze stands.