skipToContentskipToFooter

Laat je informeren en denk mee tijdens bijeenkomst op 22 november

02-11-2022 Veel bruggen, tunnels en wegen in Zuid-Holland zijn toe aan grootschalig onderhoud. Dat levert vanaf de zomer van 2023 tot voorbij 2030 rondom Rotterdam grootschalige verkeershinder op. Wat dit concreet betekent, legt samenwerkingsorganisatie 'Zuid-Holland Bereikbaar' uit tijdens een informatiebijeenkomst.

Het betreft werkzaamheden aan de Van Brienenoordbrug, onderhoud aan de Heinenoordtunnel en de Haringvlietbrug, en diverse grote renovatieopgaven in en om Rotterdam, zoals de Erasmusbrug. De diverse werkzaamheden leveren hinder op voor doorgaand verkeer en voor regionaal en lokaal vervoer.

Informatiebijeenkomst

Om ondernemers, vervoerders, verladers en logistieke partijen te informeren over de grootschalige verkeershinder en mogelijke oplossingen, organiseert Zuid-Holland Bereikbaar een bijeenkomst op 22 november 2022. Laat je informeren en help mee de hinderaanpak vorm te geven de komende jaren. Het programma start om 17.00 uur (inloop vanaf 16.30 uur) in het Hilton Rotterdam (Weena 10, Rotterdam). Het volledige programma vind je op deze website: Uitnodiging: Bijeenkomst Duurzaam anders reizen - Zuid Holland Bereikbaar. Direct aanmelden kan via de oranje knop hieronder.

evofenedex volgt de ontwikkelingen op de voet. We adviseren je onze nieuwsberichten goed in de gaten te houden. Heb je vragen, neem dan contact met ons op.