skipToContentskipToFooter

evofenedex geeft dagelijks inkijkje in aanbod standhouders

09-11-2022 Op 8, 9 en 10 november vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de beurs ICT & Logistiek/Logistica plaats. Om een indruk hiervan te geven, maakt evofenedex iedere dag een Beursjournaal voor haar leden. Hierin vertellen verschillende partijen wat zij te bieden hebben op het gebied van digitalisering van logistieke processen. Deze keer: MendriX, Yellowstar, Logistiek Digitaal en SSI Schäfer. Je kunt nu het Beursjournaal van 8 november bekijken; de komende dagen volgen de andere Beursjournaals.

Wil je zelf aan de slag met digitaliseren, maar weet je niet hoe dat aan te pakken? Kom naar de stand van evofenedex (02.A006). Daar helpt Logistiek Digitaal mkb’ers in de logistieke ketens in het stap voor stap digitaliseren van hun bedrijf. Dat start met een stevige digitale basis, om daarna als bedrijf slim om te gaan met data en 100 procent digitaal samen te werken. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom tijdens de verschillende workshops én in de beursstand, waar bedrijven een test kunnen doen om te ontdekken welke stappen zij kunnen zetten om (verder) te digitaliseren. Leer meer over Logistiek Digitaal in de bijdrage van evofenedex in de uitzending van RTL Z van 8 november (vanaf minuut 4.35).

Programma Digitale Infrastructuur Logistiek

Logistiek Digitaal is een onderdeel van het DIL-programma (Digitale Infrastructuur Logistiek). Daarin zetten overheid én bedrijfsleven samen de schouders onder toekomstbestendige logistieke ketens waarbij digitaal samenwerken de hoofdrol speelt. Een belangrijk onderdeel van het DIL-programma is het bieden van ondersteuning aan mkb-bedrijven die verder willen met digitalisering, om klaar te zijn voor wat in de toekomst nodig is om mee te blijven doen: nationaal, maar ook internationaal.