skipToContentskipToFooter

Heinenoordtunnel 4 weken in beide richtingen afgesloten vanaf 7 augustus 1.00 uur

04-08-2023 De Heinenoordtunnel gaat dicht vanaf maandag 7 augustus 1.00 tot vrijdag 1 september 5.00 uur. In de richting van Bergen op Zoom is de tunnel al afgesloten vanaf zaterdag 5 augustus 1.00 uur. Het goede nieuws: de Haringvlietbrug is weer open.

Haringvlietbrug

Na een afsluiting van 8 weken lang gaat de Haringvlietbrug (A29) weer open voor het wegverkeer op vrijdag 4 augustus 23.00 uur. De brugklep en het bewegingswerk zijn vervangen en er zijn nieuwe technische installaties op en in de brug gemonteerd. In september 2023 worden deze systemen getest, dan zijn opnieuw een weekendafsluiting en nachtafsluitingen nodig. Houd de planning in de gaten via de website van Rijkswaterstaat.

Heinenoordtunnel

Op deze pagina vind je meer informatie over de planning van de werkzaamheden aan de Heinenoordtunnel: deze lopen door tot eind 2024. Rijkswaterstaat heeft een overzicht met veel gestelde vragen gemaakt, hier vind je ook meer informatie.

Overzicht alle projecten

Rijkswaterstaat werkt de komende jaren in verschillende provincies aan vervanging en renovatie van de bestaande infrastructuur, zoals bruggen, tunnels, sluizen en viaducten. Hieronder enkele handige links:

Tips voor ondernemers

Het opknappen van bestaande en het aanleggen van nieuwe infrastructuur brengen hinder met zich mee voor alle weggebruikers. evofenedex adviseert ondernemers in de handel en logistiek proactief te zijn en tijdig maatregelen te nemen om hinder van wegwerkzaamheden in hun logistieke proces te minimaliseren. Door alternatieve opties te overwegen, samen te werken met logistieke partners, flexibel te zijn en de situatie nauwlettend te volgen, kun je als bedrijf de impact van wegwerkzaamheden op de logistieke activiteiten verminderen. Lees meer tips.