skipToContentskipToFooter

Weet wanneer er afsluitingen zijn

07-07-2023 De Haringvlietbrug (A29) is nog dicht tot en met vrijdag 4 augustus 23.00 uur. Daarna gaat direct de Heinenoordtunnel 4 weken dicht tot 1 september 2023. We adviseren om de actuele planning van Rijkswaterstaat goed in de gaten te houden. 

De Heinenoordtunnel gaat dicht van:

  • zaterdag 5 augustus 01.00 uur tot maandag 7 augustus 01.00 uur richting Bergen op Zoom;
  • maandag 7 augustus 01.00 uur tot vrijdag 1 september 05.00 uur in beide rijrichtingen.

Vanaf 7 augustus tot 1 september is de N59 tussen Hellegatsplein en afslag Den Bommel dicht.

Kans op extra lange files vanaf 21 augustus

Halverwege de afsluiting van de Heinenoordtunnel in augustus zijn de schoolvakanties weer voorbij en Rijkswaterstaat verwacht dat het dan extra druk kan worden op de weg. Zeker op de eerste maandag na de vakantie, 21 augustus 2023. Check voor vertrek hier de actuele verkeerssituatie.

Planning Haringvlietbrug en Heinenoordtunnel

Afsluitingen kunnen wijzigen, check daarom altijd de planningen op:

Renovatieoverzicht Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat werkt de komende jaren in verschillende provincies aan vervanging en renovatie van de bestaande infrastructuur, zoals bruggen, tunnels, sluizen en viaducten. Dat is nodig omdat de huidige infrastructuur door de jaren heen intensief belast is door steeds meer en steeds zwaarder verkeer. Wil je weten welke projecten er in jouw provincie tot 2025 op de planning staan? Kijk dan bij 'overzichtskaarten projecten' op de website van Rijkswaterstaat.

Tips voor ondernemers in de handel en logistiek

Het opknappen en de aanleg van nieuwe infrastructuur brengt hinder met zich mee voor alle weggebruikers. We hebben een aantal tips. Het is belangrijk voor alle ondernemers in de handel en logistiek om proactief te zijn en tijdig maatregelen te nemen om hinder van wegwerkzaamheden in hun logistieke proces te minimaliseren. Door alternatieve opties te overwegen, samen te werken met logistieke partners, flexibel te zijn en de situatie nauwlettend te volgen, kun je als bedrijf de impact van wegwerkzaamheden op de logistieke activiteiten verminderen. Lees meer tips.

Overzichtskaartje projecten Rijkswaterstaat

Per provincie tot 2025

overzichtskaart-venr_tcm26-306637_jaartallen.jpg