skipToContentskipToFooter

Een vernieuwd overzicht met alle rijverboden en feestdagen in Europa

21-12-2022 De Rijverbodenkalender 2023 is beschikbaar. Leden van evofenedex ontvangen een gedrukt exemplaar als poster bij het evofenedex magazine van december. De digitale versie van de kalender kunnen leden nu downloaden. Wie dat wil, kan een papieren exemplaar nabestellen.

De Rijverbodenkalender 2023 toont een schematisch overzicht van de rijverboden op nationaal en regionaal niveau, per land en per maand. Daarnaast staat op de kalender een kaart van Europa, met de feestdagen en rijverboden per land en per datum.

Nu ook als maandkalender beschikbaar

Net zoals andere jaren kunnen leden de poster in A0-formaat aanvragen. Zowel een digitale als een papieren versie is beschikbaar. Ook hebben we nu een versie die per maand een overzicht biedt van de feestdagen en rijverboden. Zowel op het computerscherm als geprint op A3-formaat geeft deze maandkalender een duidelijk overzicht van de belangrijke data.

Hang de kalender als poster aan de muur.

custom

Bekijk de kalender eenvoudig op een computerscherm.

Rijverbodenkalender_laptop_web.jpg

Of print de kalender op A3-formaat.

Mockup_rijverbodenkalender_web.jpg

Handig voor eigen vervoerders, verladers en planners

De rijverboden verschillen van land tot land. Een blik op de Rijverbodenkalender 2023 en je weet wanneer de landelijke en regionale feestdagen en rijverboden zijn. En dat in 37 landen. Met de Rijverbodenkalender plan je je routes veel efficiƫnter en staan je chauffeurs niet onnodig stil. Kortom, de Rijverbodenkalender is een praktisch hulpmiddel voor als je dagelijks met het organiseren van je vervoer bezig bent. Bestel de kalender.

Rijverboden op zaterdag en zondag

In veel landen gelden er soms in de weekenden rijverboden. Ook die staan op de kalender aangegeven. Op onze website vind je eveneens een feestdagenoverzicht per land: Feestdagen en rijverboden in Europa | evofenedex.

 

Abonneer je op de Vervoer Update

Exclusief voor leden van evofenedex is er de Vervoer Update. De maandelijkse nieuwsbrief die je op de hoogte houdt van nieuwe wet- en regelgeving, chauffeursverplichtingen en rijverboden