skipToContentskipToFooter

Overstappen van wegvervoer naar binnenvaart, spoor of shortsea

Vertraging door files op de weg. De verplichting om de CO2-uitstoot te reduceren. Er zijn verschillende redenen waarom het verstandig is voor handel- en productiebedrijven om hun logistiek en transport opnieuw tegen het licht te houden. Grote verladers maken vaak al gebruik van de mogelijkheden die de binnenvaart, shortsea en het spoor hen biedt. Maar ook voor midden- en kleinbedrijf biedt transport via verschillende modaliteiten onverwachte kansen op het vlak van duurzaamheid, logistieke optimalisatie en kosten.

Als je de logistiek van je bedrijf structureel wil aanpassen dan heb je kennis en inzicht nodig. Wij hebben alle kennis, inzichten en ervaring in huis en kunnen jou helpen bij het onderzoeken naar jouw mogelijkheden voor modal shift. Je kunt daarbij gebruik maken van onze Modal Shift Service.

Hieronder zetten we de veelgestelde vragen en onze praktijkervaringen op een rij. Heb je interesse in modal shift, neem dan contact op met onze ledenservice via onderstaand contactformulier.

Veelgestelde vragen over modal shift

Vragen over vervoer?

Mark en zijn collega's helpen je graag verder

evofenedex vervoer