skipToContentskipToFooter

Binnen 15 minuten inzicht in jouw strategische HRM-prestaties

Heb je moeite met het vinden, binden of stimuleren van de ontwikkeling van medewerkers? Weet jij onvoldoende of je de juiste medewerkers in dienst hebt om de (toekomstige) bedrijfsdoelstellingen te behalen? Of is jouw organisatie (nog) niet in staat om snel in te spelen op de veranderende omgeving? Grote kans dat er nog winst te behalen is op het gebied van strategisch HRM-beleid. De Human Capital Scan helpt je hierbij.

Een strategisch HRM-beleid zorgt voor bedrijfscontinuĆÆteit, hoge medewerkerstevredenheid, minder verloop en continue ontwikkeling van medewerkers. Hiermee kun je als onderneming (nog) beter inspelen op een veranderende arbeidsmarkt en logistieke omgeving.

Ben je benieuwd waar de potentiƫle winst ligt binnen jouw strategisch HRM-beleid? Doe dan onze Human Capital Scan. Binnen 15 minuten heb je inzicht in jouw HRM-prestaties op de volgende 5 onderdelen:

  • Communicatie en informatie
  • Strategie
  • Instroom
  • Doorstroom
  • Uitstroom

Aan de hand van de antwoorden beoordelen we je huidige HRM-beleid en ontvang je een aparte score op de bovenstaande onderdelen direct in je mailbox. Zo weet jij waar de meeste winst te behalen is voor een wendbare en toekomstbestendige organisatie. Ook ontvang je een stappenplan dat je kunt gebruiken bij het opstellen van een duurzaam HRM-plan.

Vragen over personeel en organisatie?

Marinke en haar collega's helpen je graag verder

Marinke HR logistiek export evofenedex